Mukti Mohan stapt in huwelijksbootje met Animal-acteur Kunal Thakur

Danseres en actrice Mukti Mohan trouwde tijdens een dromerige huwelijksceremonie met acteur Kunal Thakur. Het stel zag er prachtig uit in rood-witte outfits. Ze ontvingen zegeningen van God, familie en vrienden. 

Beroemdheden als Rashami Desai en Nakuul Mehta feliciteerden hen. 

Mukti is verschenen in verschillende dansshows en films zoals ‘Blood Brothers’ en ‘Hate Story’. Kunal was te zien in de film ‘Animal’ en een webshow met Saba Azad. Mukti is de zus van Neeti Mohan en Shakti Mohan. 

Het echtpaar schreef: ‘In jou vind ik mijn goddelijke verbinding; met jou is mijn verbintenis voorbestemd. Mukti nam deel aan de dansrealityshow ‘Zara Nachke Dikha 2’ en werd de winnaar.  Bovendien sierde ze het comedy-podium met haar aanwezigheid op ‘Comedy Circus Ka Jadoo’. 

Ze presenteerde ook ‘Dil Hai Hindustani 2’ samen met choreograaf Raghav Juyal. Ze toonde haar talent als deelneemster aan ‘Jhalak Dikhhla Jaa 6’ en Fear Factor: ‘Khatron Ke Khiladi 7’. Ze is ook verschenen in films als ‘Blood Brothers’, ‘Saheb, Biwi Aur Gangster’, Hate Story en ‘Daruvu’. 

Over Kunal Thakur gesproken: hij was te zien in de film Animal, waar hij de naar het buitenland teruggekeerde verloofde van Rashmika Mandanna speelde. De film met Ranbir Kapoor, Bobby Deol en Tripti Dimri oogstte overal lovende kritieken. Kunal was ook samen met Saba Azad te zien in haar onlangs uitgebrachte mini-webshow.

error: Kopiëren mag niet!