Sonam zal altijd een Indiase ontwerper verdedigen op internationale platforms

Actrice Sonam Kapoor heeft de Indiase mode ongetwijfeld op een mondiaal platform gebracht. Ze was een van de eerste Indiase beroemdheden die Indiase ontwerpers droeg op grote mondiale evenementen. Sonam heeft de Indiase mode ongetwijfeld op een mondiaal platform gebracht. Ze was een van de eerste Indiase beroemdheden die Indiase ontwerpers droeg op grote mondiale evenementen. 

Sonam onthulde haar reden om lokaal naar dergelijke evenementen te gaan en zei: “Voor mij herinner ik me dat dit mijn eerste optreden in Cannes was. Ik werkte met een internationaal merk en ze brachten me naar Cannes. Ik ken Masaba al sinds we kinderen waren, we zaten samen in de kathakklas. Maar mijn zus Rhea en ik bespraken het en we hadden zoiets van ‘we zouden een Indiase ontwerper op een mondiaal platform moeten dragen’ en we wilden een ontwerper dragen die jong was en iemand die het moderne en jonge India vertegenwoordigde.”

Ze voegde eraan toe: “Ik herinner me dat ik haar (Masaba) sari droeg, en destijds drapeerde ik de sari zelf. We hadden één visagiste die werd gedeeld door alle jonge meisjes die het wereldwijde merk vertegenwoordigden dat ik steunde. Ik herinner me dat ik daarheen ging en plotseling was er een fotograaf die een foto van mij maakte en het volgende dat ik wist was dat ik op de cover stond van een toonaangevend modetijdschrift in Amerika!” 

Op het werkfront was Sonam onlangs te zien in de film ‘Blind’, geregisseerd door Shome Makhija, waarin ook Purab Kohli, Vinay Pathak en Lillete Dubey een prominente rol speelden. De film markeerde Sonam’s terugkeer naar acteren na een zwangerschapspauze. Sonam is in augustus 2022 bevallen van Vayu. Sonam heeft ook twee nieuwe projecten getekend.

error: Kopiëren mag niet!