Shah Rukh Khan bekritiseert een trol, omdat hij Pathaan, Jawan en Dunki ‘Tatti’ noemt 

Tijdens #AskSRK sloeg Shah Rukh Khan een troll in elkaar en noemde ze ‘verbazingwekkend intelligent’, zoals ze zijn films Pathaan, Jawan en Dunki ‘sh*t’ noemden. 

Na 2023 te hebben geregeerd met zijn blockbusterfilms Pathaan en Jawan, is Shah Rukh Khan er helemaal klaar voor om het jaar op dezelfde toon af te sluiten. 

Na lovende recensies te hebben ontvangen voor de regie van Atlee, maakt hij zich nu op voor de release van Dunki.  De film, met Taapee Pannu en Vicky Kaushal in de hoofdrollen, markeert de eerste samenwerking van SRK met Rajkumar Hirani. Nadat ze fans hadden geplaagd met posters en meerdere drops, brachten ze eindelijk de officiële trailer van de film uit. 

Voorafgaand aan de release van de film ging de superster naar Twitter om nog een #AskSRK-sessie met fans te houden. Keer op keer heeft SRK sessies gehouden waarin de vragen van zijn fans over hem en zijn familie werden beantwoord. Te midden van alle liefde die SRK tegemoet stroomde, noemde een trol onlangs zijn films sh*t terwijl hij zijn PR-team onder vuur nam. 

Shah Rukh Khan liet opnieuw zijn geestige kant zien toen een trol de acteur belachelijk probeerde te maken terwijl hij zijn films – Pathaan, Jawan en de aankomende film Dunki – aan het trollen was. Met behulp van #AskSRK tweetten netizens: “Dankzij uw zeer effectieve en efficiënte PR-team zijn de laatste twee tatti-films van u een blockbuster geworden. Heeft u nog steeds vertrouwen in uw PR- en marketingteam dat #Dhunki ook een hit zal worden en dat ook zal worden? Nog een gouden tatti van #Bollywood #AskSRK.” Als antwoord noemde Shah Rukh Khan hem ‘verbazingwekkend intelligent’ en zei dat hij normaal gesproken niet reageert op mensen zoals zij. 

Hij tweette: ‘Maar in jouw geval maak ik een uitzondering omdat ik vind dat je behandeld moet worden voor obstipatie.  Ik zal tegen mijn PR-team zeggen dat ze je wat gouden medicijnen moeten sturen… ik hoop dat je snel herstelt.’  

Kort nadat het antwoord van SRK viraal ging, noemden internetgebruikers het een ‘burnol’-moment. Ondertussen richtte Shah Rukh Khan zich ook tot andere tweets van fans die hem vroegen naar zijn dochter Suhana Khan, over de transformatie in Dunki en zijn nieuwste virale foto met Kajol, naast vele andere films.

error: Kopiëren mag niet!