Will Smith knuffelt Johnny Depp op Red Sea Filmfestival 

Johnny Depp is sinds zijn proces tegen Amber Heard niet door heel veel beroemdheden in Hollywood omarmd, maar één ster verwelkomt hem terug met open armen: Will Smith. 

De twee acteurs waren de afgelopen week allebei op het Red Sea Film Festival in Saoedi-Arabië en liepen elk afzonderlijk over het tapijt … net als andere grote beroemdheden. Maar toen ze eenmaal binnen waren, lijkt het erop dat ze niet alleen hun pad kruisten… maar het ook voor het echte werk binnenbrachten, allemaal vriendelijk. 

Interessant is dat Will zelf een paar clips plaatste waarin hij en Johnny elkaar knuffelen en chatten – en hoewel het moment vluchtig is als onderdeel van zijn grotere compilatie … schuwde hij het niet, en hij probeerde het zeker ook niet te verbergen dat hij met JD omging. 

Nu deed WS niet expliciet zijn best om Johnny te noemen of hun bijeenkomst in zijn bijschrift aan te raken. Hij schreef simpelweg: “Wauw! Bedankt Red Sea Film Festival! Je hebt echte magie gecreëerd – een oase van kunst en creativiteit! Wat is het volgende? Ik doe mee.” 

Je moet zijn bericht helemaal bekijken om te zien dat ze met elkaar omgingen, maar het is er wel, en het is zeker interessant… omdat het erop lijkt dat hij de eerste grote ster is die op deze manier met Johnny omgaat, vooral na…  proces. 

Johnny’s “comeback” was niet bepaald lauw, hij is hier en daar in een aantal spraakmakende campagnes verschenen … maar we hebben hem niet echt op een grote, mainstream manier terug zien spatten in de Hollywood-scene. Idem voor zijn ex-vrouw, trouwens… zij is ook op afstand. Zoals we al zeiden… 

Will lijkt de eerste echte A-lister te zijn die Johnny weer in de kudde heeft opgenomen. Gezien het feit dat Will zelf de laatste tijd enigszins omstreden is geworden, is het misschien niet zo gek als we denken. Will zei onlangs dat hij op een genezingsreis is en probeert zijn kijk op het leven aan te passen – en het lijkt erop dat dat begint met het niet beoordelen van anderen die op een bepaalde manier zijn bestempeld. In ieder geval lijkt het erop dat hij nu opnieuw wordt bekeken door een aantal tijdgenoten in de showbizz.

error: Kopiëren mag niet!