Oprah Winfrey schittert bij wereldpremière filmmusical The Color Purple in Los Angeles

Oprah Winfrey gaat in op het werk dat aan haar recente gewichtsverlies is besteed. De mediamagnaat, die woensdag schitterde in een strakke paarse jurk met lange mouwen terwijl ze op de rode loper poseerde tijdens de wereldpremière van The Color Purple, besprak haar afgeslankte transformatie. 

“Het is niet één ding, het is alles”, vertelde de 69-jarige Winfrey aan Entertainment Tonight in het Academy Museum of Motion Pictures in Los Angeles. Volgens de outlet benadrukte Winfrey ook hoeveel ze moest doen om haar nieuwe look te bereiken. “Ik ben van plan dat zo te houden. Ik stond vandaag op die loopband.” 

De televisiepersoonlijkheid verfraaide haar geheel paarse rode loper-ensemble met een glinsterende paarse handtas en paarse slingback-hakken met een zilveren versiering. Haar haar was intussen in krullen gestyled en ze droeg bungelende zilveren oorbellen. 

Winfrey is een producer van de komende filmmusical en ze speelde ook het personage Sofia in de originele film uit 1985, wat haar een Academy Award-nominatie opleverde voor beste vrouwelijke bijrol. De nieuwe film, die op 25 december in de bioscoop zal verschijnen, is gebaseerd op de roman van Alice Walker uit 1982 en is een bewerking van de Tony Award-winnende Broadway-productie. 

In september was Winfrey gastheer van een panel, ‘The Life You Want Class: The State of Weight’ van Oprah Daily, waar ze de zwaarlijvigheidscrisis besprak en haar eigen gewicht besprak. ‘Jullie weten allemaal dat ik het grootste deel van mijn leven op deze reis ben geweest’, zei ze tegen de aanwezigen. “Mijn hoogste gewicht was 237 pond. Ik weet niet of er een ander publiek persoon is wiens gewichtsstrijd door de jaren heen net zoveel is uitgebuit als de mijne.” “Jullie hebben allemaal gezien hoe ik aan het diëten was en aan het diëten en diëten,” vervolgde ze, voordat ze opmerkte dat het “een terugkerend iets is, omdat mijn lichaam altijd terug lijkt te willen naar een bepaald gewicht.” 

Winfrey legde verder uit hoe mensen haar anders zouden behandelen als ze meer dan 90 kilogram woog. “Dit is een wereld die mensen te schande heeft gemaakt omdat ze voor altijd te zwaar zijn. En wij allemaal die erin hebben geleefd, weten dat mensen je anders behandelen, dat doen ze gewoon”, zei ze.

error: Kopiëren mag niet!