Michael Douglas bezoekt Brihadisvara-tempel met vrouw en zoon 

Michael Douglas, die op IFFI 2023 de Satyajit Ray Lifetime Achievement Award ontving, toert momenteel met zijn gezin door India. Tijdens hun bezoek aan de Brihadisvara-tempel in Thanjavur, Tamil Nadu, sprak Michael, samen met zijn vrouw Catherine Zeta Jones en zoon Dylan, gebeden uit en poseerde buiten de tempel met slingers. 

De ervaren acteur had eerder zijn dankbaarheid geuit voor de prijs en sprak over zijn bewondering voor de films van Satyajit Ray en hun impact op hem tijdens zijn universiteitsdagen in Californië. 

Na op IFFI 2023 de prestigieuze Satyajit Ray Lifetime Achievement Award te hebben ontvangen, is Michael Douglas druk bezig met een tournee door India met zijn gezin. 

Zijn laatste uitje was de Brihadisvara-tempel in Thanjavur, Tamil Nadu. De  acteur deelde op social media foto’s van het spirituele verblijf waarin hij samen met zijn vrouw Catherine Zeta Jones en zoon Dylan gebeden aan het aanbieden was in de tempel. Het trio werd met slingers gezien terwijl ze buiten de tempel poseerden. ‘Sightseeing met mijn dierbaren’, had Michael Douglas bij de foto’s ondertiteld.

error: Kopiëren mag niet!