Jennifer Lopez deelt rode loperkus met Ben Affleck

De actrice en zangeres opende zich dinsdag voor ET tijdens het Elle Women in Hollywood-evenement van 2023. Jennifer Lopez maakt zich op voor een groots jaar, met binnenkort een nieuw, zeer persoonlijk album en een bijbehorende verhalende film. 

De 54-jarige gevierde zangeres en actrice liep over de rode loper tijdens het Elle Women in Hollywood-evenement van 2023 in Los Angeles, en ze sprak met Nischelle Turner van ET over haar aanstaande album This Is Me.. Now, en hoe ze samenwerkte samen met haar man, Ben Affleck, om aan het filmproject te werken dat aan de plaat is gekoppeld. 

“Dit project was iets dat ik niet echt van plan was”, legde Lopez uit, eraan toevoegend dat het allemaal voortkwam uit inspiratie door haar liefdesverhaal met Affleck en haar romantische reis door haar leven. “Toen de muziek klaar was, dacht ik bij mezelf: ‘Er valt hier meer een verhaal te vertellen. Er is hier een grotere reis geweest dan alleen een liefdesverhaal.’ En zo werd het een veel groter en completer project, met een ongelooflijke boodschap”, aldus Lopez. “En ik besefte dat ik echt persoonlijk moest worden om het te vertellen.” 

Affleck – die Lopez kwam aanmoedigen tijdens het evenement en een lieve PDA met haar deelde op de rode loper – hielp mee aan het schrijven van This Is Me…Now: The Film, waarin de creatie van het album en die van Lopez worden beschreven. Een waargebeurd verhaal over liefde en het vinden van geluk. 

Over de samenwerking met Affleck legde Lopez uit: “We werken heel goed samen.” ‘En niemand kent mijn verhaal beter dan hij,’ voegde ze eraan toe. “Dus we konden er een beetje voor gaan zitten en er echt in duiken, op een manier waarvan ik denk dat geen enkele andere schrijver dat met mij had kunnen doen.” Lopez gaf toe dat ze in vele, vele jaren niet zo opgewonden of ‘gespannen was over een project’, maar dat ze zich veilig en gesteund voelde door haar man terwijl ze er samen aan werkten. “Het enge is het uitbrengen ervan”, voegde Lopez eraan toe. “Dat is het enge deel.” “Omdat je naar voren komt en je dromen hebt en probeert je ding te doen, en dan erkend te worden – je wilt altijd deel uitmaken van de meidenclub, toch?” zei Lopez. 

“We praten over de jongensclub, maar de meisjesclub is veel cooler en moeilijker om binnen te komen.” Het nieuwe album van Lopez, This Is Me… Now, en de bijbehorende verhalende film van Prime Video, verschijnen op 16 februari 2024.

error: Kopiëren mag niet!