Bejaardentehuis Simbah in de bloemetjes  gezet 

In verband met de 25e verjaardag van het bejaardentehuis Simbah in Commewijne werd het 25 november in de bloemetjes gezet door de finalisten van Miss India Worldwide Suriname 2023. 

De bewoners zijn flink verwend. Dit was een van de sociale projecten die is uitgevoerd door de organisatie. Het doel was om de oudjes een onvergetelijke tijd te bezorgen en hun 25e verjaardag samen te vieren. De oudere missen hebben inkopen gedaan en samen met de teens zijn heerlijke snacks en cocktails bereid. Op het programma stonden zang, dans en gesprekken met de senioren burgers, gevolgd door een gezamenlijke lunch. De Missen hebben het tot een onvergetelijke dag gemaakt. 

Op woensdag 6 december is de finale show in Prince Ballroom, waar acht Missen en vijf Miss Teens strijden om de mooie kroon. De inloop is vanaf 19.00 uur en de show start 20.00 uur. Gedurende de training hebben de Missen intensieve en leerrijke trainingen ervaren gedurende elk weekend (vrijdag tot en met zondag), met af en toe een inhaaldag van 5 uren. 

Deze trainingen, verzorgd door ervaren professionals en de organisatie, spelen een cruciale rol in hun persoonlijke ontwikkeling. 

Onderwerpen variëren van public speaking tot mentale gezondheid, waarbij zelfliefde centraal staat. Een belangrijke affirmatie die wij van mevrouw Judith geleerd hebben en altijd moeten onthouden is: “Ik ben goed genoeg op elk moment en ik keur mezelf goed.” 

(Rahana N.)

error: Kopiëren mag niet!