Kinderdag & Kerstboodschap Matoekoe: “Matoekoe bedankt hartelijk” 

Een blik op Kinderdag 2023 en afsluiten van het jaar met vizier op 2024 en nieuwe Partnerschappen” 

Kinderdag: Een Dag van Liefde en Inclusie. 5 december staat in het teken van kinderdag, een dag gewijd aan het vieren van de puurheid, de onschuld en de onbegrensde vreugde die in het hart van elk kind schuilt. 

Voor Bestuur en directie van Matoekoe is het niet zomaar een dag. Het is een viering van liefde, een ode aan inclusie, en een eerbetoon aan de bijzondere sterren die we met trots bedienen. zeker die met speciale behoeften. Tezamen met collega instellingen creëren we een omgeving waarin elk kind straalt en zich geliefd voelt. 

Met het vieren van kinderdag, nadert ook voor ons het einde van 2023, en namens de stralende gezichten van onze pupillen willen wij een oprechte dankbetuiging uitspreken aan al onze ambassadeurs, donateurs, sponsors en partners. Jullie steun heeft een onschatbare impact gehad op het afgelopen jaar wat heeft bijgedragen aan de bloei van ons pedagogisch en therapeutisch gezondheids- en onderwijscentrum. Een Hartelijke Dankbetuiging. Namens deze kinderen die wij koesteren en begeleiden, willen wij onze diepe dankbaarheid uiten aan eenieder die Matoekoe heeft gesteund. 

Jullie gulle bijdragen hebben niet alleen materiële steun gebracht, maar ook hoop, liefde en kansen voor hen die dat het meest nodig hebben. Laten we samen bouwen aan een hoopvolle toekomst. Terwijl we het oude jaar vaarwel zullen zeggen, kijken we met hoop en vastberadenheid naar het nieuwe jaar. 

Matoekoe is dankbaar voor het verleden, verheugd over het heden en hoopvol over de toekomst. Laten we samen bouwen aan een hoopvolle toekomst waarin kinderen met bijzondere behoeften en specifieke onderwijs uitdagingen de zorg en kansen krijgen die ze verdienen. 

Enthousiasme voor nieuwe partnerschappen. 

In een tijd waarin vernieuwing en groei cruciaal zijn, deelt Matoekoe haar enthousiasme over de nieuwe partnerschappen die in ontwikkeling zijn. Bij Matoekoe begrijpen we de waarde van sterke samenwerkingen en kijken we uit naar uitbreiding van onze netwerken met nieuwe mogelijkheden die zullen bijdragen aan ons vermogen om het verschil te maken. Financiële uitdagingen en hoopvolle vooruitzichten. 

Het is echter belangrijk te benadrukken dat Matoekoe zich bewust is van haar financiële kwetsbaarheid, wat invloed heeft op de mogelijkheid om de gewenste zorg en begeleiding te bieden. De huidige financiële positie creëert uitdagingen, maar te midden van deze uitdagingen koestert Matoekoe, met haar partners, de hoop op nieuwe, succesvolle manieren om deze situatie positief te beïnvloeden. 

Matoekoe zet in op een actieve zoektocht naar innovatieve financieringsbronnen en strategieën. Het aangaan van constructieve dialogen met de overheid en andere belanghebbenden kan leiden tot meer steun en erkenning voor het cruciale werk dat Matoekoe verricht. Daarnaast is het verkennen van mogelijkheden voor subsidies, samenwerkingen met bedrijven en het opzetten van bewustwordingscampagnes essentieel om de financiële stabiliteit te waarborgen. 

Wenst u Matoekoe te ondersteunen? kijkt u op matoekoe.com of FB: stichting Matoekoe voor direct contact: tel 366756 of 366746 of via email: [email protected] 

Met oprechte dank en warme wensen voor de feestdagen, 

Bestuur, Directie en personeel Heilpedagogisch Centrum Matoekoe.

D. Hoogvliets Directeur Heilpedagogisch Centrum Matoekoe

error: Kopiëren mag niet!