Dua Lipa warmt schitterende metallic jurk op met hoge laarzen met puntige neus

Dua Lipa zorgt voor opeenvolgende zinderende stijlmomenten en ze verbaasde opnieuw op het Faber & Faber Barbie-scenario boekenfeest. In wat voelt als een ode aan Beyoncé’s Renaissance, schitterde de ‘Dance the Night’-zangeres in een zilvermetallic jurk met ruches aan de zijkant. Ze hield de glans en glans gaande met bungelende zilveren oorbellen en bracht wat warmte aan de look in de vorm van een doorschijnende zwarte maillot en zwarte laarzen met spitse neus en kniehoge hakken. 

Lipa’s dieprode haar blijkt het perfecte accessoire te zijn voor al haar opvallende outfits – hier droeg ze haar vurige lokken in zachte golven. Voor glamour accentueerde ze haar japon met een glanzend smokey-eye, roze wangen en een bruinrode lip. 

Lipa poseerde voor foto’s met Billie Eilish, die ook op de soundtrack van de film verschijnt met haar ballad ‘What Was I Made For?’ Eilish kleedde zich in een coole Y2K-streetstyle-look, bestaande uit wijde jeans in donkere wassing, een wit Barbie-shirt met grafische afbeelding en donkergroene sneakers met een bruine gomzool. Ze droeg een zwarte riem met zilveren gesp, een sprankelende zilveren cat-eye-zonnebril en een roze muts met een groene, gele en rode ster. 

Later op de avond hulde ze zich in een roze Carhartt-jas. Lipa maakte dinsdag van de straten van New York City haar catwalk toen ze verblufte in een glamoureuze outfit bestaande uit een zwarte doorzichtige, op flapper geïnspireerde jurk, een gigantische zwarte bontjas van Entire Studios, zwarte leren kniehoge laarzen met puntige neus en  een bijpassende clutch.

error: Kopiëren mag niet!