Nirul Ramkisor bekroond als Cobouw Young Talent van het Jaar

De vernieuwende ideeën en gedreven aanpak van Nirul Ramkisor op het gebied van klimaatadaptatie en de gebouwde omgeving hebben de aandacht getrokken in de bouwsector. Tegen de verwachting in is Ramkisor, werkzaam als beleidsmedewerker bij het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, uitgeroepen tot Cobouw Young Talent van het jaar.

De toekenning van deze prestigieuze prijs aan iemand van buiten de traditionele bouwsector benadrukt het belang van interdisciplinaire samenwerking bij toekomstige bouwprojecten en de impact die beleidsbeslissingen kunnen hebben op de sector. Nirul Ramkisor, die niet direct geassocieerd wordt met bouwplaatsen of architectonisch ontwerp, heeft desondanks de jury overtuigd van zijn belangrijke rol als schakel voor verandering binnen de bouwindustrie.

De waardering voor zijn werk en visie is een bevestiging van zijn geloof dat ook jonge talenten binnen de overheidssector een significant verschil kunnen maken. Dit succes geeft aan dat innovatief en gedurfd denken de sleutel is tot een duurzame toekomst in de bouw.

Met het verkrijgen van de Cobouw Young Talent Award ziet Ramkisor ook een kans om andere jongeren binnen de overheid te inspireren. “Deze onderscheiding is niet alleen voor mij, maar voor alle jonge talenten bij de overheid die bijdragen leveren waarvan de impact vaak onderbelicht blijft,” zegt Ramkisor. Hij hoopt dat zijn erkenning als Cobouw Young Talent anderen zal motiveren om hun innovaties zichtbaar te maken en de bouwsector verder te transformeren.

(Klik op deze link om de uitreiking van de prijs aan Ramkisor te kunnen zien.)

error: Kopiëren mag niet!