Nickerie bereidt zich voor op activiteiten viering 48 jaar Srefidensi

In het district Nickerie zijn de voorbereidingen in het kader van de activiteiten voor het Srefidensi weekend in volle gang. Kleine ondernemers worden in de gelegenheid gesteld om hun producten aan de man te bieden. Van voeding tot kleding zal te verkrijgen zijn op de braderie in de buurt van het districtscommissariaat Nickerie.

Tal van ondernemers in het district mochten zich opgeven bij het districtscommissariaat om zoals gewoonlijk hun producten ten verkoop aan te bieden in standjes die worden opgezet langs de wegen in de buurt van het districtscommissariaat. 

De braderie is niet de enige activiteit die plaatsvindt in het kader van de viering van 48 jaar staatkundige onafhankelijkheid. 

Naast alle activiteiten die georganiseerd worden door het districtscommissariaat hebben ministeries ook sporttoernooien georganiseerd, onder andere domino, volleybal en slagbal.  De activiteiten staan gepland voor dagen voor en na 25 november, maar op 25 november zullen specifieke activiteiten plaatsvinden. De gebruikelijke kranslegging door organisaties zal ook plaatsvinden.

Ook aan bewoners met talenten is gedacht. Er zijn speciaal songfestivals voor mensen die zangtalenten hebben en deze ten gehore willen brengen. Dragracers die elk jaar afreizen naar het district voor de Paasdragrace mogen dit jaar ook erbij zijn voor de Srefindensi editie. 

error: Kopiëren mag niet!