Jennifer Garner en Bradley Cooper herenigd en vieren samen hun lange vriendschap

Jennifer Garner en Bradley Cooper hadden dit weekend een reünie. De twee werkten jarenlang samen aan het tv-programma ‘Alias’, dat een lanceerplatform werd voor hun beide acteercarrières en in de beginjaren een hoofdbestanddeel van de tv was. Garner fungeerde als moderator voor een vraag- en antwoordpanel dat werd georganiseerd na een vertoning van ‘Maestro’, de nieuwste film van Bradley Cooper, die hij regisseert en waarin hij de hoofdrol speelt. 

Cooper beweerde dat Garner de “eerste persoon was die ik ooit in L.A. heb ontmoet, aardigste persoon, gaf me koekjes”. De twee zijn al jaren vrienden, spreken vaak over elkaar of reiken elkaar eerbetoon aan. 

In 2022, tijdens de 32e jaarlijkse Cinematheque Awards, demonstreerde Garner hoe dichtbij de twee waren door hem liefdevol op het podium te roosteren. “Mijn mentale beeld van Bradley Cooper is dat van een wonderjongen met kwijlend, bevroren haar”, zei ze volgens Newsweek.

“Pas toen ik hem op een dag op de set Frans hoorde spreken tegen een achtergrondartiest, dacht ik: ‘Wacht even. Is Bradley knap?” “Bradley, wat er nu met je gebeurt, is een pure vreugde voor degenen die je kennen, vooral voor degenen onder ons die je vanaf het begin kennen. Het blijkt dat je niet altijd alleen maar knap was. Je was ook een wonder,  en je bent altijd welkom aan mijn tafel”, besloot ze.

error: Kopiëren mag niet!