Vier jongens bij inbraak in kantoor op SOSIS-terrein op heterdaad betrapt door buurtbewoners

De vier jongens B.D. en B.K. beiden (15), M.J. (14) en B.I. (13) zijn woensdag 15 november door alerte buurtbewoners staande gehouden en overgedragen aan de politie van het bureau Flora.

De jongens worden ervan verdacht zich eerder op die dag schuldig te hebben gemaakt aan een inbraak in een kantoor op het SOSIS terrein (Axwijk Sportcentrum). De jongeren zich toegang tot het gebouw via de vliering aan de buitenzijde van een kantoorruimte, waar zij de koperen bedrading in de vliering hadden gesloopt. Zij werden daarbij op heterdaad betrapt en staande gehouden door alerte buurtbewoners.

De politie trof op één van de verdachten een rugtas aan, waarin werktuigen zaten waarmee inbraken worden gepleegd.De vier jeugdige verdachten werden vervolgens ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau en zijn na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Gelet op hun jeugdige leeftijd zijn de knapen ingesloten in het Jeugd Doorgangshuis Opa Doeli en is het onderzoek in deze zaak overgedragen aan de afdeling Jeugdzaken binnen het Korps Politie Suriname.

error: Kopiëren mag niet!