Animal’s lied ‘Papa Meri Jaan’ een met bloed doordrenkte relatie van Anil en Ranbir Kapoor

De makers van Animal hebben dinsdag het derde nummer van de film getiteld ‘Papa Meri Jaan’ onthuld. De trailer gaf ons een levendig idee dat de film zich zou verdiepen in een vader-zoonrelatie die doordrenkt was van bloed. 

Het nieuwe nummer ‘Papa Meri Jaan’ is gebaseerd op dat idee en geeft ons de context van die relatie. Sonu Nigam heeft het lied gezongen terwijl Harshavardhan Rameshwar het lied heeft gecomponeerd. 

De video begint met de jonge Ranbir Kapoor die met een blij gezicht uit een school komt. De moeder van Ranbir vertelt haar man (gespeeld door Anil Kapoor) dat de kinderen ter gelegenheid van zijn verjaardag een taart hebben gemaakt, maar dat hij ze vanwege zijn drukke agenda niet kan ontmoeten. Ranbir’s moeder vertelt haar man ook dat hun zoon Balbir Singh II wil heten (Balbir Singh is de naam van Anil Kapoor in de film), zoals Henry VIII of George II. 

Het nummer legt meerdere intense momenten vast tussen Anil Kapoor en Ranbir Kapoor waarin hun ogen luider spreken dan hun woorden. In de ene scène is Ranbir te zien terwijl hij de handen van Anil vasthoudt, terwijl in de andere Anil zijn zoon iets vertelt terwijl hij een hand op zijn schouder houdt. 

De video eindigt echter met Ranbir, met een gekneusd oog, die een vliegtuig bestuurt. Anil Kapoor deelde het nummer op zijn Instagram. De makers onthulden eerder al twee nummers uit de film: ‘Hua Main en Satranga’. Hua Main is gezongen door Raghav Chaitanya, Pritam. Het nummer is gecomponeerd door Jam8 en de tekst is geschreven door Manoj Muntashir Shukla.  Satranga is gezongen door Arijit Singh. Het nummer is gecomponeerd door Shreyas Puarnik en de tekst is geschreven door Siddharth-Garima. Geregisseerd door Arjun Reddy-regisseur Sandeep Reddy Vanga, spelen Animal Anil Kapoor, Bobby Deol en Triptii Dimri in centrale rollen. 

De teaser gaf ons een glimp van een gewelddadige vader-zoonrelatie (gespeeld door respectievelijk Anil Kapoor en Ranbir Kapoor) die in de loop van de film alleen maar donkerder en duisterder werd. Bobby Deol verscheen in één scène zonder dialoog in de trailer en hij stal de show. Hij werd geïntroduceerd als “Animal ka dushman”. De film zal op 1 december in de bioscoop verschijnen.

error: Kopiëren mag niet!