Sophie Turner en Dakota Johnson tonen vrijwel identieke ‘pasjes’ tijdens een meidenavondje uit

We hebben het allemaal weleens meegemaakt. Je maakt je klaar om de meisjes te gaan ontmoeten, maar je hebt geen idee wat je moet dragen, ondanks dat de inhoud van je kledingkast nu je bed bedekt en elk kledingstuk dat je bezit onthult. Een kort smsje naar de groepschat: “Wat heb je aan?” om de sfeer te peilen en spiegel-selfies van verschillende ‘fits’ worden als reactie verzonden. Is het dan een wonder dat jullie allemaal bijna identieke outfits dragen? 

Dus toen we foto’s zagen van Sophie Turner en Dakota Johnson tijdens een meidenavondje samen in New York City, wisten we precies hoe hun sms-gesprek eruit moest hebben gezien. Beiden bestaan ​​uit volledig zwarte ensembles bestaande uit winterjassen en leren laarzen, aangevuld met een tas met handvat aan de bovenkant die een vleugje kleur biedt roze voor Sophie, geel voor Dakota, hun looks coördineerden perfect met elkaar, terwijl de belangrijkste verschillen nog steeds behouden bleven. 

Toen ze uit een auto stapte, verscheen Dakota eerst in een zwarte satijnen midi-rok met een *zeer* hoge split in de middennaad aan de voorkant die perfect de zwarte slordige laarzen met kniehoge hakken liet zien die ze aan haar voeten droeg. Een zwarte top met ronde hals, gelaagd onder een zwarte wollen winterjas, maakte haar ensemble compleet, met een goudzijden buideltasje met geborduurde bloemen in haar linkerhand geklemd, wat een aandachtspunt vormde voor de verder minimale look. 

Sophie koos ondertussen voor een zwarte jeans met rechte pijpen en een verspreide glans in de stof. Ze voegde er een lichtgroene geribde gebreide trui met een uitsnijding aan de hals aan toe, met een enkellange zwarte maxi-jas erover gedragen. Haar kleurrijke accessoire kwam in de vorm van een roze gewatteerde Louis Vuitton-handtas. Wat haar sieraden betreft, waren er een aantal gouden ringen aan Sophie’s handen te zien, en ze had ook een grote gouden ketting met hanger aan een zwarte koordriem. 

Beide outfits voldeden aan de eisen van een rustig meidenavondje uit in november, dus wees niet verbaasd als we beide looks de komende weken kopiëren.

error: Kopiëren mag niet!