Karan Johar vraagt ​​Kareena Kapoor of Deepika Padukone haar concurrent is 

Alia Bhatt en Kareena Kapoor Khan zullen de volgende aflevering van Koffee met Karan seizoen 8 sieren. Het lijkt erop dat Karan aan de ontvangende kant van Kareena’s humor staat terwijl ze elke vraag beantwoordt met een van haar eigen vragen. 

Karan Johar is terug met een nieuw seizoen van zijn chatshow Koffee with Karan. Na drie leuke afleveringen is Karan helemaal klaar om Alia Bhatt en Kareena Kapoor Khan te hosten. 

In de nieuwste promo lijkt het erop dat Karan zijn gasten op het juiste spoor zet, zodat er geen ruimte is om te ontsnappen. Maar trouw aan haar stijl reageert Kareena met grappige comebacks en humoristische oneliners, waardoor Karan geamuseerd en in de war raakt. Karan verwelkomde Alia en Kareena in de show en zei: “De een voelt als mijn eerstgeborene, de ander voelt als mijn geestelijke ziel.” Kareena zegt: “Ik ben terug”, en Alia voegt eraan toe: “Op deze zeer controversiële bank.” Alia is dan opgewonden om te horen over ‘nieuwe dingen’ in de show. Over het feit dat Karan ieders favoriete persoon is, zei Alia: “Karan krijgt een telefoontje van Varun of Sid, ze luisteren niet eens, ze zeggen niet eens hallo.” 

In Kareena’s snelle vuurronde vroeg Karan haar: ‘Beschouwt u Deepika Padukone als uw concurrent?’ De K3G-acteur zei meteen: “Ik denk dat dit Alia’s vraag is vanwege haar snelle vuur, niet voor mij.” 

Kareena werd ook gevraagd of ze niet aanwezig was op het succesfeest van Gadar 2. Toen Karan Kareena en Ali vroeg hoe ze verwant zijn, Alia is getrouwd met Kareena’s neef Ranbir Kapoor, zei Kareena dat hij als directeur van Kabhi Khushi Kabhi Gham beter gepositioneerd is om de vraag te beantwoorden. 

Toen hij ten onrechte de bhabhi (schoonzus) van Kareena Alia noemde, zei de acteur: “Ik ben niemands bhabhi”. Een lachende Alia zei dat Karan wordt bedrogen door Kareena.

error: Kopiëren mag niet!