Ankita Lokhande zegt dat echtgenoot Vicky Jain haar ‘gebruikt’ heeft

In de nieuwe promo van Bigg Boss 17 geeft Ankita Lokhande echtgenoot Vicky Jain de schuld dat hij haar heeft gebruikt terwijl hij naar de Dimaag-kamer wordt verplaatst. 

In de komende aflevering van seizoen 17 van Bigg Boss kunnen kijkers zich schrap zetten voor een nieuwe wending terwijl de populaire realityshow een herschikking van kamers introduceert: Dil, Dimaag aur Dum. Deze stap scheidde Ankita Lokhande en Vicky Jain, wat voor opschudding in het huis zorgde. 

Ankita noemt Vicky ‘egoïstisch’ en geeft hem de schuld dat hij haar voor het spel heeft gebruikt. Na de herschikking uitte Ankita haar teleurstelling toen Vicky naar de Dimaag-kamer werd verplaatst. Bigg Boss wijst in een brutale opmerking op de ontsteltenis van Ankita en benadrukt dat Vicky, hoewel ze boos is over de verandering, lijkt te genieten van de nieuwe regeling. 

De gemoederen laaien op als Ankita haar frustratie uit, zegt tegen Vicky dat hij weg moet blijven en hem als egoïstisch en idioot bestempelt. Ze zei: ‘Ga weg. Je hoeft niet met mij te komen praten. Je bent zo’n egoïstische idioot.  Mijn gedachten zijn gek geworden terwijl ik bij jou logeerde. Vergeet dat we getrouwd zijn. Je wilde alleen spelen, jij speelt alleen. Je bent altijd sluw geweest. Je hebt mij gebruikt. Ga alsjeblieft weg van hier.”

error: Kopiëren mag niet!