Ananya Panday bevestigt relatie met Aditya Roy Kapur

Ananya Panday en Aditya Roy Kapur zijn naar verluidt al een tijdje aan het daten, maar de twee hebben tot nu toe afgezien van het publiekelijk erkennen van hun relatie. 

In de laatste aflevering van Koffee with Karan, waarin Ananya en Sara Ali Khan te zien waren, vroeg Karan Johar haar echter naar haar relatiestatus. Ook al maakte Ananya haar relatie niet expliciet bekend, ze liet genoeg hints achter zodat iedereen de puzzelstukjes in elkaar kon zetten. 

Toen Karan vroeg of Ananya “Gumraah verliefd” was (Gumraah was Aditya’s laatste bioscooprelease), antwoordde Ananya door te zeggen: “Aashiqui aise hi hoti hai (zo is liefde).”  Aashiqui 2 was de film die Aditya beroemd maakte. Karan spoorde haar verder aan en moedigde haar aan om te antwoorden door te zeggen dat het ontkennen van een relatie nogal passe was. 

De Liger-acteur vertelde vervolgens: “Sommige dingen zijn privé en speciaal en dat moet zo blijven, maar ik wil heel graag over mijn professionele leven praten omdat niemand erover praat.” Toen Karan opnieuw aandrong om antwoord te krijgen, zei Ananya dat ze vrienden waren. En tegen de Karan Johar-regel “pyaar dosti hai“ zei ze: “We zijn beste vrienden.” 

Later in de aflevering, toen Sara werd gevraagd naar het enige dat Ananya heeft dat ze niet heeft, zei de acteur van Atrangi Re: “A Night Manager”, verwijzend naar Aditya’s populaire webserie The Night Manager. 

Tijdens Ananya’s laatste optreden in Koffee with Karan had de presentator laten doorschemeren dat er iets broeide tussen de twee acteurs. Ook toen deed Ananya zich niet open over hun relatie. De twee zijn op verschillende evenementen in de stad gesignaleerd. Ze werden ook gefotografeerd door fans tijdens hun vakantie in Europa.

error: Kopiëren mag niet!