Taylor Swift leunt voorover om vriendje Travis Kelce een knuffel te geven 

Taylor Swift leunde voor een knuffel met vriend Travis Kelce voorover, nadat ze hulde aan hem had gebracht tijdens haar concert in Argentinië. Taylor Swift heeft momenteel de tijd van haar leven om de wereld rond te toeren voor haar ‘The Eras Tour’, en ondanks een druk schema waarbij ze door verschillende landen vliegt, maakt het popicoon het goed met haar vriend en NFL-ster Travis Kelce.  

Op wat het meest PDA-gevulde moment van Taylor en Travis tot nu toe kan worden genoemd, zag men TayTay na het concert naar haar vriend rennen om een ​​hartstochtelijke kus te delen nadat ze afscheid had genomen van de fans, en het lijkt erop dat er een geweldig ‘Love Story’ in de maak is. We houden van Tay in al haar glorie, maar Miss Americana in haar ‘Lover’-tijdperk slaat gewoon anders.  

Nadat ze had toegegeven dat ze verliefd was geworden op Travis Kelce tijdens de openingsavond van The Eras Tour in Argentinië, legde de zangeres een tedere verklaring van haar liefde af, waarbij ze de deal bezegelde met een knuffel tijdens haar tweede concert in Argentinië, waar de NFL-ster te zien was.  Gejuich vanaf de VIP-stand met de vader van de zanger. 

Niet alleen dit: tijdens de laatste ‘Midnights’-set van het concert debuteerde Taylor Swift ook met een nieuw nummer voor Travis Kelce.  Nou ja, niet bepaald een liedje. De zangeres heeft in feite de tekst van haar nummer ‘Karma’ gewijzigd, waarbij ze het woord ‘man op het scherm’ heeft vervangen door ‘de man op de Chiefs.’

Taylor zong: ‘Karma is de man op de Chiefs, die meteen naar huis komt.  to me’, in tegenstelling tot het origineel: ‘Karma is de man op het scherm die meteen bij mij thuiskomt’.  Voor niet-ingewijden: Kelce speelt voor de Kansas City Chiefs in de NFL.

error: Kopiëren mag niet!