29-jarige man, “Lino”, te Latour licht zijn 19-jarige vriendin op

De politie van het bureau Latour heeft zondag 12 november de 29-jarige verdachte V.R., alias “Lino”, voor verduistering en oplichting, opgespoord en aangehouden.

De 19-jarige V.M. had vrijdag 10 november aangifte tegen haar vriend V.R. gedaan, met wie zij een liefdesrelatie heeft. Het meisje gaf de agenten aan, dat zij en haar vriend op die bewuste dag een afspraak hadden gemaakt om elkaar te ontmoeten, met de bedoeling dat V.M. haar naar een goudsmid aan de Latourweg zou brengen om haar twee halskettingen te wassen. 

Aangezien het meisje zich niet zo best voelde, stapte zij niet uit en bleef in de auto op haar vriend wachten. Hierna reden zij naar een supermarkt om wat inkopen te doen, waarbij V.R. zijn vriendin voorhield dat hij dringend naar huis moest om geld te halen. Het meisje bleef bij de supermarkt wachten, maar toen ze merkte dat het te lang duurde, belde zij haar vriend, maar die nam de telefoon niet op. 

V.M. belde haar nicht en stelde haar daarvan in kennis, waarna zij door de man van haar nicht werd opgehaald en naar de goudsmid ging om haar halskettingen af te halen. Maar, zij kreeg van de goudsmid te horen dat V.R. niet naar de goudsmid was gegaan voor het laten wassen van de halskettingen. 

Toen het meisje door had dat zij door haar eigen vriend was opgelicht, heeft ze aangifte tegen hem gedaan.

V.M. is in opdracht van het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!