Liverpool verslaat Brentford met 3-0 in de Premier League

Liverpool versloeg Brentford thuis met 3-0 in de Premier League. Mohamed Salah opende de score in de 39e minuut na een assist van Darwin Núñez en verdubbelde later de voorsprong met een nieuw doelpunt, geassisteerd door Kostas Tsimikas. Diogo Jota stelde de winst veilig met een derde doelpunt in de 74e minuut, eveneens bijgestaan door Tsimikas. In de afgelopen vijf wedstrijden heeft Liverpool drie overwinningen en twee gelijke spelen behaald, terwijl Brentford drie overwinningen en twee nederlagen boekte. Cody Gakpo werd in de 83e minuut gewisseld voor Liverpool en zowel Virgil van Dijk als Mark Flekken speelden de hele wedstrijd. Liverpool staat nu op de tweede plaats met 27 punten, en Brentford staat op de tiende plaats met 16 punten. Liverpool speelt op 25 november om 13.30 uur tegen Manchester City, terwijl Brentford dezelfde dag om 18.30 uur thuis tegen Arsenal speelt.