Chelsea en Manchester City delen punten na spectaculair 4-4 gelijkspel

Chelsea en Manchester City hebben zondag in de Premier League met 4-4 gelijkgespeeld. Manchester City kwam eerst op voorsprong dankzij een doelpunt van Erling Haaland na 25 minuten. Thiago Emiliano da Silva maakte gelijk voor Chelsea, waarna Raheem Sterling Chelsea op voorsprong zette. Direct na de rust maakte Manuel Akanji de gelijkmaker, waarna Haaland City weer op voorsprong bracht. Nicolas Jackson trok de stand later weer gelijk voor Chelsea. Rodrigo Hernández Cascante scoorde voor City, maar in de allerlaatste minuut zorgde Cole Palmer ervoor dat Chelsea toch nog een punt pakte. Chelsea staat nu tiende met 16 punten en Manchester City staat bovenaan met 28 punten. Chelsea speelt op zaterdag 25 november tegen Newcastle, terwijl Manchester City die dag thuis tegen Liverpool speelt.