Gouden huwelijk echtpaar Biswane-Taloon

Onlangs mocht het echtpaar Biswane-Taloon het heugelijk feit vieren dat zij 50 gouden jaren met elkaar in het echt verbonden zijn. De heer Edmund Ronald Biswane en mevrouw Norma Irene Taloon wonen in het district Saramacca.ย 

Edmund Ronald Biswane zag het levenslicht op 27 februari 1942 in het district Suriname. Hij heeft tot zijn pensionering, ongeveer 35 jaar, gewerkt op het ministerie van Openbare Werken. Zijn hobby’s zijn jagen en vissen en verder doet hij aan klein landbouw. 

Mevrouw Taloon is geboren op 8 juli 1950 in het district Saramacca. Zij is werkzaam geweest als interieurverzorgster. Haar hobby’s zijn hengelen en planten. Uit het huwelijk zijn zeven kinderen geboren. Verder hebben zij 25 kleinkinderen en 16 achterkleinkinderen. Het hoogtepunt van dit echtpaar is dat beide het 50-jarige huwelijk samen met hun kinderen, kleinkinderen en familieleden hebben bereikt en dat ze ook hun eigen perceel en woning hebben. Dieptepunt voor het echtpaar is dat meneer Biswane een beroerte kreeg in 2019. 

Het echtpaar kreeg zoals gebruikelijk bij dit soort gelegenheden bezoek van de districtscommissaris van Saramacca, die namens de regering de felicitaties overgebracht heeft, en de gebruikelijke enveloppe met inhoud en een fotolijst overhandigde. De districtscommissaris heeft het echtpaar daarbij jaren van geluk en een goede gezondheid toegewenst.

(Rahana N.)

error: Kopiรซren mag niet!