Op 29 oktober verongelukte bromfietser is geïdentificeerd

De bromfietser die zondagochtend 29 oktober nabij de kruising van de Zwartenhovenbrug- en de Anton de Komstraat door een personenauto was aangereden en diezelfde dag in het ziekenhuis overleed, is geïdentificeerd als de 40-jarige M.L. van Filipijnse afkomst.

De politie van het bureau Nieuwe Haven ging 29 oktober na de melding van een aanrijding tussen een personenauto en een bromfiets naar de locatie voor onderzoek. Bij aankomst werd de bromfietser, die niet aanspreekbaar was, per ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Hij werd ter verpleging op de afdeling Intensive Care opgenomen, waar hij diezelfde middag het leven heeft gelaten. 

De precieze oorzaak van de aanrijding kon in eerste instantie niet direct worden aangegeven. Het onderzoek van deze aanrijding werd vervolgens overgedragen aan de Verkeersunit van Regio Paramaribo.

Het onderzoek van deze unit heeft uitgewezen dat zowel de automobilist als de bromfietser over de Zwartenhovenbrugstraat reden, waarbij de bromfietser voor reed. Beide bestuurders kwamen vanuit de richting van de Drambrandersgracht en gingen in de richting van de Gemenelandseweg. Nabij genoemde kruising haalde de personenauto de bromfiets rechts in en kwam daarbij in botsing met de bromfietser die door de slag op het wegdek viel. 

Het slachtoffer was niet aanspreekbaar en werd in een ambulance afgevoerd naar het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, waar hij overleed.

Beide voertuigen liepen materiële schade op en werden ter herkeuring door de politie in beslag genomen. Het rijbewijs van de automobilist, die niet onder invloed van alcohol of één of ander bedwelmend middel verkeerde, is hangende het onderzoek ingevorderd.

Het lichaam van het verkeersslachtoffer M.L. is inmiddels in opdracht van het Openbaar Ministerie door de politie afgestaan aan de nabestaanden.

error: Kopiëren mag niet!