Navin Harpal brengt nieuw Divali-lied uit: ‘Kardeh door andhera’

Navin Harpal is geen onbekende in de muziekwereld. Al 11 jaren leider tevens zanger van Music Entertainment 2Spicy. Hij verzorgt optredens op verschillende feestgelegenheden. In 2019 had hij al een zelf geschreven lied in verband met Divali uitgebracht genaamd ‘Lakshmi Maya aaya re’. Dat had hij samen met zijn toen 9-jarige dochter Shanaya Harpal gezongen.

Navin Harpal heeft een aantal eigen composities op zijn naam staan. In elk lied van hem is er een duidelijke boodschap voor een ieder verwerkt.

Ook nu met zijn nieuwe Divali-lied is er een boodschap, zegt Navin in gesprek met Dagblad Suriname. ‘Kardeh door andhera’, wordt aan Lakshmi Maa gevraagd om de duisternis te verwijderen en het licht te laten schijnen in een ieders leven. Het muzikaal arrangement van dit lied en van al zijn overige eigen composities is gedaan door de bekende Maestro Djwala Lachman van Djwala Studio.

Er komt ook een bijbehorende videoclip uit van het lied ‘Kardeh door andhera’. 

Navin Harpal & Music Entertainment 2Spicy bedankt een ieder die heeft meegewerkt aan het lied en de videoclip en hij wenst aan een ieder een bezinningsvolle en verlichte Divali toe, SUBH DIVALI.

(Rahana N.)

error: Kopiëren mag niet!