Kim Kardashian draagt ​​doorzichtige platformhakken van 15 cm tijdens CFDA Fashion Awards 2023

Kim Kardashian legde maandagavond een dramatische verklaring af op de rode loper tijdens de CFDA Fashion Awards 2023 in New York City. Ze werd uitgekozen om de CFDA Fashion Icon Award uit te reiken aan Serena Williams. 

De Skims-mogul stapte uit in een zwartleren Chrome Hearts-jurk gecombineerd met torenhoge platformhakken. Haar gedurfde jurk was volledig voorzien van het kenmerkende kruisembleem van het luxe merk en had een hoge halslijn en een zwoele open rug met een subtiele split. De kwastjes met kwastjes aan de zoomlijn maakten plaats voor de opvallende platformsandalen die ze droeg. De stijl had een dikke doorzichtige PVC-band over de wreef en dikke zwarte platformzolen, gecompenseerd door torenhoge hakken die meer dan 15 cm lang waren.

De realityster ‘Kardashians’ hield haar pedicure voor de gelegenheid schoon en helder. Ze voltooide haar glamoureuze look met een smokey eye, een neutrale lip en een chique opgestoken kapsel. 

Dit is niet de eerste keer dat Kardashian Chrome Hearts draagt, een exclusief in Hollywood gevestigd merk dat eind jaren tachtig door Richard Stark werd opgericht. 

Het familielabel begon met het maken van kleding, sieraden en accessoires voor motorrijders en rocksterren. Cher, Drake, Dua Lipa, Emily Ratajkowski en Rihanna zijn slechts enkele van de beroemde fans van het bedrijf. De tv-persoonlijkheid is ook geen onbekende in het dragen van doorzichtige schoenen. Ze is door de jaren heen gezien op verschillende transparante hakken, waaronder muiltjes en puntige wedges van Yeezy. 

De CFDA Awards eren Amerikaanse ontwerpers en merken van de Council of Fashion Designers of America. Dit jaar wordt het jaarlijkse evenement van de organisatie gehouden in samenwerking met Amazon Fashion in New York City. Anne Hathaway zal optreden als gastvrouw van het met sterren bezaaide evenement.

error: Kopiëren mag niet!