Johnny Depp overenthousiast over zijn stomende kus onder de douche met Amber Heard

Johnny Depp voelde de vonken voor Amber Heard, dankzij hun stomende kus in The Rum Diary. Johnny Depp en Amber Heard werden verliefd op de sets van The Rum Diary (2011). Opgemerkt moet worden dat de knappe hunk vervolgens werd toegewijd aan Vanessa Paradis terwijl de Aquaman 2-actrice een relatie had met Tysa van Ree. Maar het lijkt erop dat hun stomende kus in de film hen deed beseffen dat de gevoelens sterk genoeg waren om vast te houden! 

Depp was tot over zijn oren verliefd op Amber voordat hun relatie getuige was van de ergste ondergang. 

Volgens verschillende berichten zou hem zelfs door zijn co-ster van ‘The Tourist’, Angelina Jolie, de relatie zijn afgeraden, maar hij had duidelijk een besluit genomen. 

Johnny Depp getuigde tegen zijn ex-vrouw Amber Heard tijdens het smaadproces in Virginia. Hij vertelde dat haar attente, liefdevolle en vriendelijke karakter hem tot haar aantrok. 

Volgens een artikel van People sprak de Pirates Of The Caribbean-acteur ook over hoe hun interacties beperkt waren omdat ze toegewijd waren aan hun respectieve partners. Binnen een jaar na hun huwelijksgeluk waren er problemen in het paradijs. 

In mei 2016 vroeg Amber Heard de scheiding aan van Johnny Depp en kreeg een straatverbod tegen hem. Daar begon hun strijd tegen “huiselijk geweld” en lasterclaims, die vorig jaar uiteindelijk werd afgehandeld. De spraakmakende strijd bleek een enorme klap voor hun carrière te zijn. Amber leidt nu een vredig leven in Spanje met haar partner Bianca Butti en dochter Oonagh Paige, die ze in 2021 via draagmoederschap verwelkomde.

Aan de andere kant geniet Johnny Depp van zijn tijd weg van het publieke oog op de Bahama’s. Op professioneel vlak zal Amber Heard de volgende keer te zien zijn tegenover Jason Momoa in Aquaman 2. JD-fans hebben de film geboycot en de negatieve publiciteit kan van invloed zijn op de box office-collecties.

error: Kopiëren mag niet!