Goals Video -‘Fenomeen’ Kane schiet Bayern voorbij Galatasaray, naar de laatste zestien van de Champions League

Harry Kane werd geprezen als ‘een fenomeen’ door Bayern München-aanvoerder Manuel Neuer nadat hij twee late doelpunten maakte tegen Galatasaray, waardoor Bayern met 2-1 won en zich kwalificeerde voor de laatste zestien van de Champions League. Ondanks dat Bayern op het punt stond hun winstreeks in de groepsfase te verbreken, zette Kane met twee doelpunten in de laatste tien minuten de situatie om. Zijn eerste goal volgde op een vrije trap en de tweede opnieuw vlak voor tijd, wat Kane’s totaal op 19 doelpunten in 15 wedstrijden bracht sinds zijn overgang van Tottenham. Galatasaray scoorde nog in blessuretijd, maar Bayern hield stand en bevestigde hun dominantie in de groepsfase, waar ze nu al 38 wedstrijden ongeslagen zijn.