Film ‘Yodha’ van Sidharth Malhotra krijgt een nieuwe releasedatum en poster

Na de blockbuster Shershaah uit 2021 trekt Sidharth Malhotra opnieuw zijn intense soldatenlook aan in zijn aankomende film ‘Yodha’. De film, geregisseerd door Sagar Ambre en Pushkar Ojha, draait om een ​​vliegtuigkaping waarbij een soldaat de passagiers helpt en vecht tegen de terrorist.

‘Yodha’ is een joint venture van Karan Johar’s Dharma Productions en Amazon Prime, samen met Shashank Khaitan’s Mentor Disciple Films als producent. 

Dharma Productions maakte de nieuwe releasedatum bekend via X (voorheen Twitter). Ze brachten ook twee posters uit van hoofdrolspeler Sidharth Malhotra met een intense, gekneusde blik. 

Na verschillende uitstelmomenten is de komende actiethriller klaar voor release op 15 maart 2024. Eerder zou de film op 8 december 2023 in de bioscoop verschijnen, waarbij hij botste met Vijay Sethupathi en Katrina Kaif-starrer Merry Christmas. 

‘Yodha’ zal naast Sidharth de hoofdrol spelen van actrices Disha Patani en Raashi Khanna. De namen en rollen van de personages zijn nog niet onthuld.  Bij de release van de nieuwe posters deelde Sidharth Malhotra ook zijn opwinding met een post. Hij schreef: “Maak je klaar voor een touchdown vol actie en spanning! Maak je veiligheidsgordels vast, #Yodha landt op 15 maart 2024.” 

Op de eerste poster voor Yodha staat Sidharth verkleed als commando met camouflageschmink en een geweer in zijn hand. Op de achtergrond is een vliegtuig te zien en op de poster staat: ‘Eén Commando. Eén kaping. Talloze geheimen,’. Op de tweede poster draagt ​​hij een wit T-shirt en een zwarte broek, waardoor hij onder het stof en opgedroogd bloed lijkt. De acteur ziet er intens uit als hij in een vliegtuig staat en zijn vuist balt. 

B Praak en Tanishk Bagchi componeren naar verluidt de muziek voor ‘Yodha’. T-Series Music heeft de muziekrechten veiliggesteld. Het bericht ‘Yodha’ van Sidharth Malhotra krijgt een nieuwe releasedatum en poster verscheen voor het eerst op ComingSoon.net – filmtrailers, tv- en streamingnieuws en meer.

error: Kopiëren mag niet!