Griezmann en Morata verdubbelen terwijl Atletico het tienkoppige Celtic vernietigt

Atletico Madrid versloeg Celtic met 6-0 in de Champions League-wedstrijd, waarbij Antoine Griezmann en Alvaro Morata elk twee keer scoorden. Atletico kwam vroeg op voorsprong dankzij een doelpunt van Griezmann en kreeg een boost toen Celtic-aanvaller Daizen Maeda werd weggestuurd met een rode kaart. Morata scoorde vlak voor rust, waarna Atletico in de tweede helft doelpunten bleef maken, met doelpunten van Griezmann, Morata, Samuel Lino en Saul Niguez. Met de overwinning staat Atletico bovenaan in hun groep met acht punten. De nederlaag plaatst Celtic op de laatste plaats met slechts één punt. Atletico herstelde zich sterk van een eerdere nederlaag en behaalde zo hun 16e opeenvolgende thuisoverwinning.