Felicitatie NPS Voorzitter

De Nationale Partij Suriname (NPS) wenst haar voorzitter Dr. Gregory Rusland te feliciteren met zijn 64ste verjaardag op donderdag 9 november a.s. De structuren en sympatisanten van de partij wensen hem veel geluk, liefde, standvastigheid, voorspoed en een uitstekende gezondheid toe. 

Rusland volgde elf jaren geleden (2012) voormalig president Runaldo Ronald Venetiaan op als voorzitter van de NPS. Afgestudeerd in agrarische wetenschappen aan de Anton de Kom Universiteit, ging hij in de Verenigde Staten van Amerika verder studeren aan de Universiteit van Florida, waar hij in 1984 Master of Science werd in de studie richting agrarische productie. Hij studeerde in 1987 eveneens af als Doctor of Philosophy. 

Gregory Rusland doceerde aan de Anton de Kom Universiteit van 1991 tot 1997 en was tevens secretaris van de Vereniging voor Wetenschappelijk Personeel van de universiteit van 1991 tot 1996. 

Hij was secretaris van het bestuur van de Faculteit der Technologische Wetenschappen en werd in 2000 voorzitter van het Universiteitsbestuur.  

De NPS maakt zich thans op om onder de bezielde en ervaren leiderschap van haar energieke voorzitter te participeren aan de verkiezingen in 2025. Er wordt dank uitgebracht voor alles wat hij tot nu toe gedaan heeft voor de partij en Suriname.

De partij zal blijven bidden voor zijn leven en goede gezondheid. Van harte gefeliciteerd met jou jaardag Greg!

Paramaribo

NPS Media Team

error: Kopiëren mag niet!