Dalton Gomez onlangs gezien zijn vriendin Maika Monroe kussend

De scheiding van Ariana Grande en Dalton Gomez was een van de meest schokkende nieuwsberichten onder de vele echtscheidingen in 2023. Het voormalige echtpaar ging na twee jaar huwelijk uit elkaar. Sinds geruchten over het uiteenvallen de ronde deden, was Ariana ook verbonden met haar Wicked co-ster Ethan Slater.

Nu hun scheiding rond is, zijn zowel Ariana als Dalton verder gegaan. Het lijkt erop dat laatstgenoemde al voorstander is van zijn nieuwe relatie met Maika Monroe, aangezien ze naar verluidt opnieuw werden gespot ingepakt in een PDA.

Ariana wakkerde de geruchten aan toen ze in juli zonder verlovingsring werd gezien tijdens het bijwonen van een tenniswedstrijd op Wimbledon.

De zangeres reageerde niet op de geruchten, maar al snel werd gemeld dat zij en Dalton uit elkaar waren. Hoewel hun scheiding onlangs werd afgerond, zijn de twee al verder gegaan.

Dalton Gomez zou een relatie hebben met actrice Maika Monroe, en de twee zijn heel intiem tijdens hun uitstapjes. De twee werden eerder gespot in Jumbo’s Clown Room in Los Angeles, en het was duidelijk dat ze dol op elkaar zijn.

Nu heeft TMZ een video bemachtigd waarin Dalton en Maika een stomende zoensessie hebben tijdens een concert. Het duo was aanwezig bij de Fred Again-show in het Shrine Auditorium in LA. Volgens ooggetuigen waren Dalton Gomez en de Hot Summer Nights-actrice erg gevoelig en kusten ze tijdens de openingsact. Ze konden naar verluidt hun handen niet van elkaar afhouden en maakten het schijnbaar officieel.

error: Kopiëren mag niet!