Bromfietser (41) overlijdt ter plekke op Coppenameweg na te zijn aangereden door terreinwagen

De 41-jarige bromfietser J.L. is zondag 5 november na te zijn aangereden door een terreinwagen op de Coppenameweg ter hoogte van km 47, ter plaatse overleden.

De politie van het bureau Calcutta kreeg omstreeks 07.57 uur telefonisch van een getuige de melding van de aanrijding en dat de bestuurder van de terreinwagen was doorgereden, in de richting van het politiebureau. Agenten speelden meteen in op de melding en aan de hand van de beschrijving van het voertuig werd de automobilist S.K. (52) voor het politiebureau Calcutta aangehouden. 

S.K. die in het bezit is van een geldig rijbewijs, bleek niet onder invloed van alcohol of één of ander bedwelmend middel te verkeren. Zijn rijbewijs is ingevorderd, waarna hij werd voorgeleid.

Vervolgens gingen de agenten naar de locatie voor onderzoek en troffen bij aankomst het lichaam van het verkeersslachtoffer J.L. aan. Een ingeschakelde arts stelde officieel de dood van de bromfietser vast. 

Het onderzoek van de politie heeft uitgewezen, dat de autobestuurder over de Oost-Westverbinding reed, komende uit de richting van Boskamp en rijdende richting Calcutta. Ter hoogte van km 47 reed hij de bromfietser, die kort daarvoor op de rechterrijhelft met een hengelaar sprak en op een bepaald moment de weg met zijn bromfiets overstak, aan.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is de automobilist door de politie in verzekering gesteld. Het lichaam van het verkeersslachtoffer is in opdracht van het Openbaar Ministerie door de politie ter obductie in beslag genomen.

error: Kopiëren mag niet!