Shahid Kapoor dropt een zinderende foto met vrouw Mira Rajput

Shahid Kapoor deelt een superhete foto met vrouw Mira Rajput, en je kunt hun zinderende chemie gewoon niet overwinnen. Shahid Kapoor ging een tijdje geleden naar Instagram en plaatste de super zinderende foto met zijn lieve vrouw Mira Rajput Kapoor, en noemde haar zijn trots.

De Farzi-acteur is tot over zijn oren verliefd op zijn vrouw, en hij is het echte voorbeeld van hoe gearrangeerde huwelijken nog steeds bestaan en wonderen in je leven brengen.

Shahid Kapoor zag er keurig uit in zijn compleet nieuwe look, terwijl onze ogen op Mira Rajput waren gericht. Wat is ze mooi. De vrouw van de ster zag er ultra-glamour uit in een off-shoulder groen-zwarte jurk. En kijk eens naar deze tortelduifjes: hoe mooi ze in elkaars armen worden getrokken.

Toen Shahid Kapoor deze foto met zijn vrouw Mira deelde en haar zijn trots noemde, reageerde de stervrouw al snel en noemde hem haar vreugde. Hun PDA laat fans vaak zwijmelen en hoe. Mira is de persoon die het leven van Shahid Kapoor weer op de rails heeft gebracht na zijn miserabele relaties met de schoonheden in Bollywood.

error: Kopiëren mag niet!