Malayalam TV-actrice dr. Priya overlijdt aan hartstilstand terwijl ze acht maanden zwanger was

Na de schokkende dood van Renjusha Menon wordt de tv-industrie in Malayalam opgeschrikt door de dood van dokter Priya. Ze overleed op 35-jarige leeftijd aan een hartstilstand. Na de tragische dood van actrice Renjusha Menon is de Malayalam-industrie opgeschrikt door nog een verwoestend nieuws.

Actrice dr. Priya, die in een aantal tv-series heeft gespeeld, is overleden. Ze stierf als gevolg van een hartstilstand. Ze was 35, en acht maanden zwanger.

Het lijkt erop dat de actrice naar het ziekenhuis was gegaan voor een routine gezondheidscontrole waar de hartstilstand plaatsvond. Ze overleed, terwijl haar pasgeboren baby nu op de IC ligt.

Het meest schokkende aspect is dat de actrice geen enkele eerdere gezondheidsproblemen had. Het lijkt erop dat Priya medische studies volgde en ook werkte in het PRS-ziekenhuis van Thiruvananthapuram.

Het nieuws van de dood werd openbaar gemaakt door acteur Kishor Sathya, die zei dat het een tragedie was die onze verbeelding te boven gaat. Hij zei dat zowel de moeder als de echtgenoot van de actrice ontroostbaar zijn. Hij zei dat hij het moeilijk vond om condoleances uit te spreken over de dood van iemand zo jong als dr. Priya. 

Kishor Sathya zei dat het moeilijk te doorgronden was hoe godvrezende mensen zoals zij hierdoor moesten lijden. Dr. Priya was getrouwd met Saravanan, die uit Bengaluru komt. Het lijkt erop dat haar man de afgelopen zes maanden bij zijn vrouw voor haar heeft gezorgd. De actrice woonde met haar moeder in Poojappura.

error: Kopiëren mag niet!