Salman Khan en Katrina Kaif beloven sterke start aan de Box Office in het buitenland met ‘Tiger 3’ 

Salman Khan & Katrina Kaif’s ‘Tiger 3′ maakt zich op voor een Diwali-release. Terwijl de voorverkoop voor de film vanaf 5 november in India start, zijn de loketten in het buitenland de afgelopen dagen al geopend.

Hoewel de film een ​​sterke opening in het buitenland suggereert, zou hij de mijlpaal kunnen missen. Vanaf 12 november staat de film ‘Spy-Universe’ klaar om te brullen. De film komt echter zondag uit.

De boekingstrends op de openingsdag suggereren dat de film na de releasedag misschien wel zal brullen vanwege het festivalseizoen. Momenteel, met nog twaalf dagen te gaan, heeft de film een ​​voorverkoop van ongeveer $ 155.000 geregistreerd voor de openingsdag.

De spionagethriller onder leiding van Maneesh Sharma presteert het beste in het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Arabische Emiraten, terwijl hij in de VS achterblijft bij Jawan.  Maar, het tempo van de boekingen kan de komende dagen een opwaartse trend vertonen, naarmate de releasedatum dichterbij komt. Voorlopig lijkt Yash Raj Films weinig buzz en hype te hebben en het mysterie rond Tiger en Zoya niet te doden.

Met nog minder dan 15 dagen te gaan voordat de film uitkomt, zijn de promoties nog niet gestart door de cast en crew. Het enige waar het publiek naar uit hoeft te kijken zijn de trailer, de teaser en de liedjes uit de film.

Om de zaken in perspectief te plaatsen: Pathaan en Jawan van Shah Rukh Khan openden beide in het buitenland voor $ 4,5+ miljoen, en hetzelfde werd verwacht van Salman Khan’s Tiger 3, wat momenteel een onmogelijke missie lijkt. Je kunt de film echter niet hetzelfde verwijten.

Tiger 3 verschijnt op 12 november, en hoewel het Salman Khan herenigt met Pathaan van Shah Rukh Khan, en plaats maakt voor de Spy-Universe-film Tiger Vs Pathaan, speelt Katrina Kaif ook de vrouwelijke hoofdrol en Emraan Hashmi als de antagonist.

error: Kopiëren mag niet!