Roberto Lakhisaran brengt zijn eerste videoclip uit 

Roberto Lakhisaran brengt zijn eerste videoclip uit, ‘Londwa Ke Naach Mashup’. Het concept van de clip is bedacht door zijn vrouw Angela Mungar. Londwa ke naach is een traditionele muziekstyle die wordt toegepast tijdens een Hindoestaans huwelijksceremonie onder begeleiding van het Baithak Gana Muziek met zang en dans, tijdens het klaarmaken van de ‘Dulha’ (bruidegom) tot het vertrekken van de ‘baraat’ met alle ‘baraties’.

Eerder is er geen traditionele ‘Londwa Ke Naach’ video uitgebracht. Met deze clip heeft Roberto als doel om de traditionele stijl tot op zekere hoogte terug te brengen zoals het vroeger werd toegepast.

Roberto is een Baithak Gana zanger uit Nederland en bespeelt ook diverse instrumenten, zoals de dholak, harmonia, dhantal, bongo, keyboard, spd en drum. De clip is tot stand gekomen in samenwerking met de bekende ‘Nachaniya’ uit Suriname Rupaa (Soeradj Mangre) die ook in de clip danst. De video is in Suriname openomen te Margaretha, en de ‘shooting’ is door Napstar Pro Studio gedaan. In Nederland heeft Roberto zelf de harmonia bespeeld.

De opname is gedaan door Kishen Ramadhin (KR Studio) die ook de Dholak heeft gespeeld. Dhantal is gespeeld door Rakesh Sewlal en de mix en master van de track is gedaan door Jamie Makka (Jamster). De video in Nederland is gedaan door BFX (Brienda Doekhie) in combinatie met RS Promotions (Soeradj Soechit). Ook heeft in de clip de bekende ‘Nachaniya’ van Nederland Glen Radhe, zijn bijdrage geleverd.

Roberto bedankt alle sponsoren en een ieder voor de support en beloofd in de toekomst meer traditionele producties uit te brengen.

(Rahana N.)

error: Kopiëren mag niet!