Megan Fox en Machine Gun Kelly stelen harten met hun Halloween-kostuums 

Halloween staat voor de deur en de griezelige feesten zijn al begonnen. De met sterren bezaaide bijeenkomsten zijn altijd van een ander niveau, aangezien de meeste beroemdheden zich aan het thema houden en de beste kostuums ooit naar voren brengen. Hollywood-tortelduifjes Megan Fox en Machine Gun Kelly hebben onlangs het kostuumspel op Halloween naar een hoger niveau getild toen ze inspiratie zochten voor hun outfits uit de Hollywood-klassieker Kill Bill: Volume 1. 

Megan en MGK zijn sinds begin dit jaar in het nieuws. Er werd gemeld dat de twee wat problemen hadden tijdens hun verloving, en de ‘Transformers-ster’ droeg ook haar ring niet tijdens verschillende incidenten. Een paar maanden geleden begonnen de twee opnieuw in het openbaar te verschijnen en het lijkt nu beter te gaan in hun paradijs. De twee gingen naar verluidt ook voor relatietherapie. Megan Fox en Machine Gun Kelly gingen allebei naar hun respectievelijke Instagram-accounts om hun foto’s van de laatste Halloween-bash te delen. 

De Jennifer’s Body-ster trok een schoolmeisjes kostuum aan toen ze huurmoordenaar Gogo Yubari werd, gespeeld door Chiaki Kuriyama onder de regie van Quentin Tarantino uit 2003. Megan zorgde ervoor dat ze verschillende details aan haar look toevoegde: ze droeg een wit overhemd, een rode strik, een marineblauwe blazer en een geruite plooirok. Ze voegde witte sokken en bijpassende schoenen met hakken toe aan haar look.

error: Kopiëren mag niet!