Kareena Kapoor Khan heeft ooit de carrièrekeuzes van zus Karisma Kapoor afgewezen 

Kareena Kapoor Khan is een actrice bij uitstek. Maar, ze is ook een ster die aan de verkeerde kant staat van uitspraken en opmerkingen vanaf het maken van beledigende opmerkingen, ze is erbij geweest en heeft dat gedaan.

Terwijl degenen die aan de ontvangende kant stonden, soms reageerden en het soms lieten gebeuren. Maar, het is duidelijk dat ‘Bebo’ een van de weinige sterren moet zijn geweest die haar zin had met alle aanstootgevende uitspraken, aangezien niemand er ooit voor koos om de strijd over uitspraken rechtstreeks aan te gaan.

De diva in haar hoofd leefde en zwoer eigenlijk bij de mantra ‘Main Meri Favorite Hoon’. Sterker nog, ze heeft ooit niet eens de moeite genomen om ervoor te zorgen dat ze op de juiste manier commentaar geeft op de carrière van haar zus.

De onbeschaamde Bebo maakte van de gelegenheid gebruik om ook de carrièrekeuzes van Karisma Kapoor te betwisten. Kareena Kapoor sprak ook over andere tijdgenoten en suggereerde zelfs dat zij heel anders is dan de actrices van haar leeftijd. Ze beweerde ook dat ze als actrice heel anders was dan Karisma Kapoor. De Omkara-actrice bekende dat ze opkijkt tegen Nargis en Meena Kumari en die tijden wil terugbrengen aangezien er geen andere heldin is die dat lijkt te doen.

“Ik kijk op naar actrices als Nargisji en Meena Kumari en hoop die tijden terug te brengen. En ik heb het gevoel dat er vandaag de dag geen andere heldin als deze bestaat”, aldus Kareena Kapoor Khan.

error: Kopiëren mag niet!