Hevige Rukwinden Veroorzaken Schade in Nickerie

Vandaag, maandag 23 oktober hebben hevige rukwinden de regio Nickerie opgeschrikt, met verwoestende gevolgen voor zowel particulieren als bedrijven.
Huizen en bedrijfspanden liepen aanzienlijke schade op, vooral bij mensen die niet verzekerd waren tegen dergelijke natuurrampen.

In Nickerie waren de rukwinden ongenadig voor degenen die niet over verzekeringen beschikten om zich te beschermen.

Talloze burgers hebben ernstige schade aan hun woningen gemeld, variërend van weggewaaide dakbedekking tot omvergeworpen schuttingen en omgevallen bomen.
Deze onverwachte natuurfenomenen zorgen voor financiële zorgen bij de getroffen huishoudens.

Ook de lokale rijstbedrijven ondervonden de kracht van deze rukwinden.

Een aantal magazijnen van bedrijven zoals Mahawatkhan en Mangie zagen delen van hun dakbedekking losraken, wat kan leiden tot verlies van opgeslagen producten en verstoring van hun activiteiten.

De gebieden aan de Bastieweg, Ramadharadjaramweg , Rijstbedrijf Mahawatkhan en Manglie werden het zwaarst getroffen door de vernietigende rukwinden.

Hulpdiensten zijn ter plaatse om bij te dragen aan het herstel en om de getroffenen te ondersteunen bij het omgaan met de gevolgen van deze natuurramp.

De gemeenschap van Nickerie staat voor een uitdaging nu ze de schade proberen te herstellen en hun leven weer op de rails te krijgen na deze plotselinge en verwoestende gebeurtenis.

error: Kopiëren mag niet!