37 jaar Apostolische Bevrijdingskerk van Jezus Christus inspiratie  en  geschiedenis

Zondag 8 oktober 2023

De Apostolische Bevrijdingskerk van Jezus Christus viert op deze dag, haar 37 jarig bestaan. Het is geen tijd voor feest en verwatering, maar een tijd van Gebed, Strijd-Gebed, en Gods aangezicht zoeken voor het land en het volk van Suriname. Het is tijd voor een vernieuwing, verandering en verfrissing, door de wind van Gods aanwezigheid, in alle delen en aspecten van de samenleving en geheel Suriname. Het komt door ons leven en de natie terug aan God te geven zodat Hij kan werken en Zijn wil laten geschieden door ons. Suriname heeft een totale reiniging en herstel nodig, daarom staat deze kerk op de bres tegen alle duisternis en vernietiging geesten die het moeilijk maken voor een gezond leven en een welvarend natie. 

Deze kerk erkent en onderwerp zich aan Goddelijk gezag, daarom is er gebed ondersteuning voor deze President, want hij is een Gods gezalfde President die aangesteld is door de Here God voor zo een tijd als nu. Deze 37 jarig bestaan dienst is een Gebed dienst voor de regering, het volk en de natie Suriname.

In Oktober 1986 is aan het Molenpad 52 te Paramaribo, het werk van de   Bevrijdingskerk van Jezus Christus gesticht. Mensen kwamen met hun noden. 

Vooral mensen die gebonden waren door afgodische machten en ze werden  bevrijd door de kracht van God door middel van gebed en toewijding aan de Here God.

Dr. M. Raj Singh, begon te prediken in 1979 nadat hij een ontmoeting en een roeping gehad heeft met de Here Jezus Christus, en trainingen heeft gevolgd. 

Zo groeide de kerk verder in kwaliteit en kwantiteit, waardoor andere projecten zijn ontstaan. 

Projecten zoals het kinderhuis Elim van de Heer, Duchenne Spier-dystrofie centrum, de opzet van een bejaardencentrum en de bouw van een school. Andere missies en kerken zijn ook gesticht door dr. M. Singh in Suriname en andere landen ter wereld 

Dr. M. Singh is bekend in andere landen en werkt met andere kerken die  openstaan voor de geestelijke groei. Hij heeft seminars, conferenties, campagnes en trainingen verzorgd in vele landen, waaronder Caribbean, Amerika en Canada. 

De Bevrijdingskerk heeft haar bestaansrecht bewezen en is nationaal en  internationaal zeer bekend.  De kerk heeft land en volk gediend de afgelopen 37 jaar en gaat verder om nog  meer te doen voor land en volk in Suriname en andere landen ter wereld. 

Dominee dr. M .Singh heeft verschillende certificaten, onderscheidingen en degrees in de geestelijke ambt als Apostel en ook in de medische ambt als Arts. 

Dominee dr. Singh, namens de Apostolische Bevrijdingskerk van Jezus Christus, roept alle gelovigen om op de bres te staan, met  gebed en zegen, voor land en volk. De kwade machten zullen moeten buigen voor het gezag van God en Zijn Naam wordt verheerlijk in deze natie. 

Wij strijden in de geest tegen alle duivelse geesten en machten en wij roepen een halt toe aan deze boze geesten die proberen het plan van God voor Suriname in verwarring te brengen. 

Wij spreken en proclameren de heerschappij van God in Suriname, want Jezus Christus is de Heer der alle heren. 

Wij spreken Goddelijke wijsheid en leiding voor de President waardoor oplossingen en voordeel zullen er zijn voor land en volk. 

Wij spreken de Geest van eensgezindheid en harmonie voor de regering en het volk. 

Wij zegenen land en volk met Gods bovennatuurlijke doorbraak en resultaten in Jezus Christus Naam.  Hallelujah.

De BevrijdingsKerk van Jezus  Christus is de kerk met een Visie en Missie voor land en volk.   

Voorwaart  Steeds.

God bless Suriname. God bless you.

error: Kopiëren mag niet!