Drie verdachten roof en mishandeling van 34-jarige vrouw opgepakt

Leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) hebben op dinsdag 3 oktober de drie roofverdachten L.D. (38), G.O. (34) en R.F.(51) aangehouden.

Het drietal wordt ervan verdacht een 34-jarige vrouw op een adres in het ressort De Nieuwe Grond in de nacht van zondag 1 op maandag 2 oktober in haar slaap te hebben overrompeld. 

De verdachten hadden zich de toegang tot de woning verschaft door een raam te forceren. De vrouw werd gekneveld en mishandeld en heeft hierdoor een zwelling opgelopen in het gelaat. 

De verdachten gingen ervandoor met een geldbedrag in Euro’s, dollars, een gouden halsketting en een mobiele telefoon. Nadat het slachtoffer zich had bevrijd, rende ze naar de buren voor hulp, waarna zij op het politiebureau De Nieuwe Grond aangifte deed.

Met assistentie van het RBTP is het drietal na intensief speurwerk op locaties in Paramaribo en Wanica in de kraag gevat, waarna zij ter voorgeleiding zijn overgebracht naar het politiebureau De Nieuwe Grond.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn de verdachten G.O. en R.F. door de politie in verzekering gesteld, terwijl L.D. na verhoor werd heengezonden.

Deze zaak is voor verder onderzoek overgedragen aan de recherche van Regio Midden.

error: Kopiëren mag niet!