De perfecte start van Inter eindigt als Berardi Sassuolo naar een nieuwe grote tegenslag leidt

Inter Milan heeft zijn perfecte start van het Serie A-seizoen verloren door met 2-1 te verliezen van Sassuolo. Inter had voorafgaand aan de wedstrijd vijf opeenvolgende overwinningen behaald en leek op weg naar een overwinning met een 1-0 voorsprong na een doelpunt van Denzel Dumfries. Echter, Sassuolo maakte gelijk in de 54e minuut met een doelpunt van Nedim Bajrami. Tien minuten later scoorde Domenico Berardi het winnende doelpunt voor Sassuolo, dat nu twee opeenvolgende overwinningen heeft behaald, waaronder een overwinning op Juventus vorige week. Ondanks de nederlaag blijft Inter bovenaan de ranglijst op basis van doelsaldo, voor AC Milan, dat eerder Cagliari met 3-1 versloeg.