Inschrijving avond VOJ Onverwacht van start gegaan

De inschrijving van het avond VOJ te Onverwacht is donderdag van start gegaan. Volgens Denice Misiedjan, coördinatrice van OAM 10 (Openbare Avond MULO) waren er al vanaf acht uur mensen voor de inschrijving. In totaal hebben 26 personen zich op de eerste dag ingeschreven. “Wij kijken uit naar dag tweede”, zegt Misiedjan. 

Zij geeft aan, dat er in totaal 5 klassen zijn, waarvan klas 5 de examenklas is. “In elke klas mogen wij ongeveer 30 studenten inschrijven.”

In een eerder gesprek met de districtscommissaris van Para, Marlene Joden, werd aangegeven dat er meerdere malen door de gemeenschap naar voren is gebracht, dat er behoefte was aan een avond MULO school. Dit, omdat de kosten van de bus blijven stijgen en de afstand ook ver is. Door gesprekken met stakeholders en het ministerie van Onderwijs , Wetenschap en Cultuur is de avond VOJ-school uiteindelijk tot stand gekomen.

Het is vandaag, vrijdag, de laatste dag waarop personen zich nog kunnen inschrijven. De inschrijving vindt weer plaats tussen 8.00-12.00 uur te VOJ-Onverwacht aan de Damstraat in het project achter het Commissariaat Para.
SK

error: Kopiëren mag niet!