Lijk van 29-jarige man na verdrinking in de Surinamerivier geborgen

Op dinsdag 12 september 2023 hebben de politie van het Paranam-bureau, samen met familieleden, medewerkers van de Maritieme politie en het Nationaal Leger, het lichaam van de 29-jarige B.N. geborgen na een zoekactie in het midden van de Surinamerivier ter hoogte van het Afkick Centrum.

De grootvader van B.N. deed op maandag 11 september 2023 aangifte bij het bovengenoemde politiebureau. Volgens de aangever was zijn kleinzoon B.N. een drugsverslaafde en was hij op zaterdag 2 september naar het afkickcentrum in Groot Satillion aan de rechteroever van de Surinamerivier gebracht. Op 11 september 2023 belde B.N. zijn familie en vroeg hen om hem op te halen, anders zou hij zelfs proberen weg te komen. Op een gegeven moment kreeg de grootvader te horen dat B.N. in de Surinamerivier was gesprongen in een poging naar de overkant te zwemmen. Tijdens het zwemmen verdween hij echter in de diepte, met fatale gevolgen voor de jongeman.

Het levenloze lichaam van B.N. is op 12 september 2023 door de politie geborgen en is op bevel van het Openbaar Ministerie aan de nabestaanden overgedragen.

error: Kopiëren mag niet!