Ontevredenheid onder Boothouders Nickerie over Toelating Nieuwe Speler op Back Track Route

In Nickerie, waar boothouders de vitale verbinding tussen Nickerie en Guyana onderhouden via de back track route, heerst momenteel ontevredenheid en spanningen. De bron van deze ontevredenheid ligt in het besluit van de districtscommissaris, Senrita Gobardhan, om nog een andere boothouder toe te laten, in strijd met eerder gemaakte afspraken.

De boothouders beweren dat zij concrete overeenkomsten op papier hebben met de districtscommissaris, waarin slechts plaats was voor negen boothouders. De recente toevoeging van een nieuwe speler aan dit reeds bestaande gezelschap heeft de gemoederen aanzienlijk verhit.

Deze nieuwe ontwikkeling heeft niet alleen geleid tot ontevredenheid, maar ook tot een gevoel van bedreiging onder de reeds gevestigde boothouders. De nieuwe speler heeft namelijk dreigende taal geuit, waardoor de situatie verder escaleert.

De bestaande groep boothouders benadrukt dat zij in het verleden er hard aan hebben gewerkt om de back track locatie aantrekkelijk te maken voor zowel passagiers als de controlerende instanties, evenals toeristen.

Districtscommissaris Senrita Gobardhan heeft aangegeven dat zij te zijner tijd met een officiële reactie zal komen op deze kwestie. De spanningen tussen de boothouders en de nieuwe speler blijven echter onverminderd hoog, terwijl zij wachten op verdere verduidelijking en oplossingen voor deze complexe situatie.

error: Kopiëren mag niet!