Sara Ali Khan bindt Rakhi aan broertjes op ‘Raksha Bandhan-viering’ bij Kareena Kapoor thuis

Zowel Kareena Kapoor als Sara Ali Khan deelden op Instagram een ​​aantal mooie foto’s van de Raksha Bandhan-vieringen in het huis van eerstgenoemde. Kareena Kapoor deelde een aantal foto’s samen met Saif Ali Khan, Sara Ali Khan, Ibrahim, Taimur en Jeh van hun Raksha Bandhan-feest op Instagram. Ook aanwezig waren Saif’s zus Soha Ali Khan, haar dochter Inaaya en Saba Ali Khan.

Naast Kareena deelde Sara dezelfde reeks foto’s ook op Instagram. Op een van de foto’s poseerden alle zussen voor de camera en toonden een stralende glimlach. Saif Ali Khan stond naast zijn zussen Soha en Saba, terwijl de rest op de bank vooraan zat, inclusief Kareena, Ibrahim, Jeh, Taimur, Sara met Inaaya op haar schoot. In een mum van tijd zat Ibrahim in het midden, met Jeh en Taimur aan weerszijden van hem.

Kareena zag er prachtig uit in een witte traditionele churidaar, terwijl Sara koos voor een gedrukt ensemble. Saif daarentegen zag er koninklijk uit in een rode kurta. Ibrahim koos voor een zwarte kurta en een witte pyjama, wat de dresscode voor de jongens leek te zijn, aangezien Taimur en Jeh ook dezelfde outfits droegen. Kareena deelde de foto’s en schreef ‘Familiebanden’ in het bijschrift.

Ondertussen deelde Sara een paar andere foto’s waarop ze rakhi aan Jeh’s handen vastbond, en een andere waarop ze de kleine Inaaya vasthield terwijl ze rituelen uitvoerde in het bijzijn van Taimur en Jeh. Op een andere foto zag men Sara een tika op Taimurs voorhoofd zetten. Bij de foto’s schreef ze: ‘Happy Raksha Bandhan.’

error: Kopiëren mag niet!