President Santokhi rekent op leiderschap Nationaal Leger

“We hebben niet alleen de klimaatdreiging, maar leunen ook aan tegen een maritieme dreiging vanwege de ontwikkelingen op het gebied van olie en gas. Daarnaast zijn er ook economische, veiligheids- en gezondheidsdreigingen. Ook mensenhandel, mensensmokkel en grensoverschrijdende criminaliteit vragen om een goed antwoord vanuit onze veiligheidsdiensten.” Woorden van president Chandrikapersad Santokhi dinsdag 29 augustus bij de afsluiting van het leiderschapssymposium van het Nationaal Leger (NL) in de Congreshal. 

“De belangrijkheid van dit symposium is dat er leiders getraind en gecreëerd worden om over te nemen van de huidige generatie, waarbij individueel en collectief leiderschap centraal moet staan. Als opperbevelhebber ben ik heel trots op de inzet van alle officieren die in moeilijke omstandigheden leiding blijven geven aan de diverse onderdelen van het leger”, aldus Santokhi.. 

De regeringsleider rekent verder op de bijdrage van het leger, vooral in de tweede helft van de regeertermijn waarbij er resultaten neergezet moeten worden. 

Het NL is van plan het symposium jaarlijks te organiseren.

error: Kopiëren mag niet!