Rommelige situatie die verwarring schept bij burgers

In de Nationale Assemblee heeft ABOP-parlementariër Edward Belfort onlangs gezegd, dat de regering een rommelige situatie aan het creëren is terwijl het dezelfde regering is geweest die de gemeenschap beter had beloofd tijdens de verkiezingscampagne in 2020. Deze uitspraak was gebaseerd op het feit dat de aanname en implementatie van BTW van 10% niet of niet volledig duidelijk was uitgelegd aan de gemeenschap voordat deze werd geaccepteerd. Roy, een kritische burger die het eens met de parlementariër. geeft aan waarom het volgens hem een juiste bewering is.

De bevolking moet betalen

“De verwarring begon al toen alle lasten gedragen moesten worden door het volk. De mensen die de grootste schouders hebben op financieel gebied moeten inleveren en niet de kleine man die het zich niet kan permitteren”, zegt Roy. Voor Roy is het verwarrend dat je elke dag ondanks dat je werkt niet weet hoe je uitkomt. omdat je salaris niet toereikend is. 

Gezondheidszorg 

Verder zijn het voor Roy niet alleen de prijzen van goederen en diensten die het verwarrend karakter met zich meebrengen, maar ook de wijze waarop de regering omgaat met de gezondheidssector. Het is van eminent belang dat de burgers kunnen genieten van de meest optimale zorg. Burgers leven volgens Roy in grote onzekerheid. Op elk gebied is er volgens hem ruimte die de regering open laat voor misinterpretaties. Soms bewust en soms onbewust. 

De regering moet een keuze maken

Bewuste gevallen zijn bijvoorbeeld de implementatie van maatregelen die “moordend” werken terwijl men steeds met hetzelfde salaris blijft zitten. Aan de andere kant heb je onbewuste, zoals misnoegen dat niet kenbaar wordt gemaakt. omdat het toch in de doofpot beland. Burgers willen niet aangeven volgens Roy hoe slecht het gaat, omdat men vreest voor rancune en andere dusdanige maatregelen die eventueel kunnen voortvloeien uit deze handelingen. 

“Dat is verwarring, de mensen weten zich geen raad. Het is tijd dat de regering zijn werk beter doet en de bevolking gerust stelt in deze zware periode door maatregelen te treffen die echt werken voor de gemeenschap”, zegt Roy afsluitend in het gesprek.

error: Kopiëren mag niet!